Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

EP Events & Production se rozrůstá. Brzy otevřeme nové studio

2

.

3

.

2022

,

1 minuta čtení

Náš první blogový příspěvek začínáme symbolicky oznámením něčeho nového. V pátek 11. března proběhne po roce příprav první natáčení v našem novém brněnském studiu na ulici Řeznická. O několik dní později pak proběhne i Opening Day, konkrétně 22. března. Moraváci, budeme vám blíž! Ušetříte si cestu do Prahy a nepřijdete ani o skvělou kávu a příjemnou atmosféru, za kterou k nám všichni tak rádi jezdí. Teď ale žerty stranou. Podstatné je, že i v našich nových prostorách budeme nabízet podcastové služby s plně profesionálním servisem. Díky nim se stane tvorba vašich podcastů naprosto jednoduchou záležitostí.

Brněnské studio jsme vybavili stejnou špičkovou technikou jako v Praze, a to včetně dynamických mikrofonů pro mluvené slovo EV RE20, které posouvají kvalitu zvuku na nejvyšší level.  S novými prostorami navíc přichází i nová technologická novinka zajišťující přenosy mezi Prahou a Brnem v naší standardní kvalitě. Jít směrem kupředu, inovovat a vymýšlet novinky nás baví a nemůžeme se dočkat, až si to střiheme naostro. V praxi to bude vypadat tak, že zatímco mezi moderátorem a hostem bude 200kilometrová vzdálenost, na rozhovoru to nepůjde díky postprodukci našeho týmu vůbec poznat. Prvně začneme s audiopřenosy, o něco později bude možné stejným způsobem tvořit i videopodcasty. To zní jako výzva, co myslíte? 

Zároveň na to v Brně nebudeme sami, s potěšením představujeme partnera našeho nového studia, kterým je Ondřej Lidmila, spolumajitel a jednatel marketingové agentury THE MEDIA crew. Těšíme se na tuto novou epizodu EP Events & Production a těšíme se i na vás. Pokud hledáte kompletní řešení pro vaše podcasty nebo o nich teprve uvažujete a chcete si nechat poradit, spojte se s námi.

Brzy na slyšenou z Brna!

Doporučené příspěvky