Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Jak to vypadá, když od nás klient odchází?

Když se cesty rozcházejí… Často je taková situace provázena všemožnými emocemi, nejen pozitivními. My to měli naopak a velice nás potěšila milá reakce jednoho z našich klientů, který se rozhodl zřídit vlastní studio v Ostravě. Jan Měšťánek u nás natáčel podcast Hackni byznys. Přečtěte si jeho recenzi na rozloučenou, která nám zlepšila den.

26

.

10

.

2022

,

1 minuta čtení

"Chtěl bych moc poděkovat Petrovi Schwankovi a celému profi týmu EPéčka za skvělou spolupráci! Bohužel, přesto, že jsem byl a jsem s EP média maximálně spokojen (za mě co do kvality, trendu a celkového tahu na bránu, jednoznačně nejlepší profíci v segmentu podcasty v ČR), byl jsem nucen, především z časových a logistických důvodů, hledat alternativu blíže Ostravě a jak já sám rád prezentuji, "pracovat s časem co nejefektivněji".

Píšu tento příspěvek i proto, že bych byl nerad, aby vzniknul jakýkoliv dojem, že v EP něco nefungovalo nebo že by byla agentura drahá apod., protože právě toto tam funguje skvěle, je to velmi přátelské a přirozené prostředí, vše na čem jsme se domluvili, fungovalo vždy na 110% a ceny jsou dle mého, s ohledem na top kvalitu a vše kolem, vlastně nízké. Ostatně, v EP natáčí podcastová špička a kluci - bez jakýchkoliv lichotek - razí podcastovou cestu, udávají směr a pomáhají přinášet to nejlepší, co už např. na americkém trhu nějakou dobu skvěle funguje.

Co bych ještě velmi rád vypíchnul, byla reakce, kdy jsem EP média oznámil, že budu nucen spolupráci v rámci faktického natáčení ukončit a jít cestou postavení vlastního studia, zároveň bych rád zůstal v nějakém formě spolupráce a kontaktu. Reakce, která přišla, mi potvrdila, že v EP média se nejedná jen o profíky "na oko" ve stylu "když spolupracujeme, tak se máme rádi, když ne, tak čau a neotravuj."

Obchodní ředitel Tomáš Šusta s nehraným pochopením zareagoval prakticky okamžitě a nabídl případnou možnost variant pomoci s tvorbou procesu našeho vlastního studia. Tento přístup mě velmi potěšil a potvrdil mi, že dobrý byznys přístup existuje ve větší míře, než se někdy může zdát.

Díky chlapi, jste velká inspirace a snad se vám kvalitou v našem novém ostravském studiu, které budeme ještě nějakou dobu "tunit" přiblížíme, věřím, že ano, neb díky vám už z této kvality neumím slevit:-)

P.S. pokud uvažujete o natáčení podcastů a chcete to mít opravdu na úrovni se vším kolem, Épéčko doporučuji jako číslo 1 (mají studio v Praze a nově v Brně)."

Honzo, moc děkujeme za obohacující spolupráci. A přejeme mnoho úspěchů v podcastové tvorbě i do budoucna! Ať se daří.

Doporučené příspěvky