Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Libor Vašek boří zažité předsudky o účetních

Pro většinu z nás je účetnictví nudný a nezajímavý obor pro divnolidi. Podcast Pro(fi) účetní Libora Vaška zcela změní váš pohled. Přesvědčte se, že účetní jsou tvůrčí a kreativní lidé.

30

.

3

.

2022

,

1 minuta čtení

Přesně tak je řada z nás vidí: šedé myši zahrabané mezi stohem šanonů a nerudný výraz, když jim včas nepředáte účtenku z benzinky. Ale realita je v současnosti často jiná.

Představte si účetní, se kterou se do takové situace nedostanete. Libor Vašek boří zažité předsudky o účetnictví. Jako účetní expert pro oblast IFRS a konsolidací přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze a pod našimi křídly vydává podcast Pro(fi) účetní.

„Na podzim 2020 jsme s Liborem dali dohromady první obrysy podcastu,“ vzpomíná Petr Schwank, spolumajitel EP Events & Production. „Zatímco jiní vzdělávali a povídali o novelizacích v účetnictví, já sbíral inspirativní příběhy a zajímavosti o lidech z oboru. Chtěl jsem vyzdvihnout profesi účetních,“ dodává sám autor podcastu, Libor Vašek.

Podívejte se pod pokličku zajímavého oboru, který ke svému podnikání potřebuje každá firma. Libor vám v každém díle ukáže, jak je účetnictví moderní a progresivní obor, jaké v něm vládnou trendy a vychytávky.

Od března 2021 uběhl náš první společný rok, který se nese v duchu rostoucích čísel poslechovosti každého dílu. Libor vnímá růst osobního brandu, sbírá pozitivní ohlasy od lidí z oboru i studentů. Jednotlivé epizody jsou opravdu nadčasové a posluchači se k nim velmi rádi vrací. U takto úzkoprofilově zaměřeného podcastu je rostoucí základna posluchačů spíše výjimkou a my jsme rádi, že společnými silami držíme rostoucí trend.

Pro(fi) účetnímu se daří a rozhodně nehodlá usnout na vavřínech. Aktuálně pracujeme na dalším oživení připravovaných epizod. Máte se na co těšit.

Doporučené příspěvky