Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Nastražte uši #2

Je tu pátek a s ním i pravidelný přísun toho nejlepšího do vašich uší.

11

.

3

.

2022

,

1 minuta čtení

Dotýká se nás všech. Nutí nás přemýšlet nad věcmi jinak a každému z nás méně či více zasahuje do života. Řeč je o dění na Ukrajině. Ve stínu událostí posledních dní jsme si vzpomněli na povídku Ondřeje Syrového, popisující bez pozlátka hrůzy druhé světové války. Při poslechu kapitoly, které propůjčil hlas Radim Pařík, nám jde mráz po zádech. S napětím čekáme na šťastný konec. Dočkáme se? 

🎧 Spotify: https://spoti.fi/3CsZPVS 

V minulosti, tentokrát nedávné, zůstáváme i nadále. Jen na krapet veselejší notě. Před pár dny skončil únor. Suchej únor. Tento pojem zná v dnešní době téměř každý. Podle zakladatele myšlenky Petra Freimanna má povědomí o sucháči 84 % naší populace. Proč kampaň vznikla, jak moc se za 10 let fungování změnila a kolik lidí zvládne Suchej únor dokončit? Pusťte si nový díl Mediálky a vše se dozvíte.

🎧 Apple: https://apple.co/3vTZieh 
🎧 Spotify: https://spoti.fi/3Ksyiqi 
🎧 Google: https://bit.ly/3pSw2Rf 

U zdraví zůstáváme. Téma poruch autistického spektra už dávno není tabu. I vy máte pravděpodobně ve svém okolí někoho, kdo autismem trpí. Ani si toho nemusíte všimnout. Zajímá vás, jak k těmto lidem přistupovat? Jak s nimi ohleduplně hovořit a pomoci jim začlenit se do běžného života? Nalaďte si středeční díl podcastu Redline, ve kterém se Aneta Kožuszniková s posluchači podělila o své zkušenosti i rady.

🎧 Apple: https://apple.co/3HY85yk 
🎧 Spotify: https://spoti.fi/3MGMY7h 

Přejeme příjemný poslech.

Doporučené příspěvky