Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Podcasty z produkce EP na zpravodajském webu Newstream.cz

Naše vydavatelství EP Events & Production spojilo síly s pátým nejčtenějším zpravodajským portálem Newstream.cz, kam od září redakční formou spolupráce dodáváme podcasty.

25

.

9

.

2022

,

1 minuta čtení

Jedná se o nový způsob distribuce podcastů. Veškerý autorský obsah, který v EP tvoříme, se pravidelně objevuje už i na tomto webu. „Je to pro nás velká výzva, abychom udrželi nastolenou kvalitu a pomohli Newstream.cz posunout jejich web obsahově zase o krok nebo dva kupředu. Zároveň je to skvělá šance pro naše podcastery, jak o sobě dát vědět a rozšířit si posluchačskou základnu,“ říká ke spolupráci Tomáš Šusta, ředitel speciálních operací EP Events and Production.

Zpravodajský portál Newstream.cz měl jen za červenec 2,6 miliónu návštěv a 4,4 miliónu zobrazení stránek. Těšíme se, co všechno nového ze spolupráce vznikne. A je to pro nás další závazek i tvůrčí motor k tvorbě kvalitního obsahu.

Doporučené příspěvky