Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Podnovinky #1

Zajímají vás žhavé novinky ze světa podcastů? Chcete znát poslední trendy a vědět o nich dřív, než obletí celý svět? Sledujte naše #podnovinky a nic vám nic neunikne.

6

.

3

.

2022

,

1 minuta čtení

Dočkáme se podcastů na Twitteru?

Twitter se v posledních dnech ukázal jako skvělý prostředek pro šíření informací. A dost možná nás už brzy čeká další funkce! Modrý ptáček sice oficiálně o podcastech zatím necvrliká, jsou mezi námi ale tací, kteří se v hledání dosud nevydaných featur vyžívají. Zpráva o tom, že Twitter na záložce s podcasty skutečně maká, přišla nezávisle na sobě od dvou různých zdrojů. Na svých profilech se o nich zmiňuje Jane Manchun Wong a Alessandra Paluzziho.

Spotify je transparentnější

Společnost Spotify se po naléhání komunity z řad umělců, lékařů i běžných posluchačů rozhodla na své platformě zatočit s dezinformacemi o covidu-19. Nově je součástí epizod s tímto tématem modrý banner odkazující do Spotify centra covid-19. Zde najdou posluchači aktuální a relevantní informace od vědců, lékařů a dalších odpovědných orgánů. Bylo na čase. V reakci na podcastera Joea Rogana začaly v lednu na protest Spotify opouštět někteří tvůrci. Mezi nimi byl například Neil Young nebo Joni Mitchellová. 

Vzhůru do nekonečna a ještě dál

Kam až se se sluchátky v uších a novou aplikací Apollo vydáte, je jen na vás. Tato apka nabízí čistě fiktivní obsah a už při svém startu má knihovnu plnou tak, že by mohla Hermiona závidět. V tuto chvíli si můžete vybrat z více než 7 500 nahrávek v 19 kategoriích. Až budete mít chuť se uchýlit na chvíli do nějakého fantasy světa, napínavé detektivky nebo se zasnít u muzikálu, víte, co máte stahovat. Navíc si u toho procvičíte angličtinu, takže se to rozhodně nebude počítat jako prokrastinace. 

Tolik z toho nejzajímavějšího za poslední týden. Pokud chcete další přísun novinek, sledujte pravidelně náš web nebo LinkedIn, ať jste stále v obraze.

Doporučené příspěvky