Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Se Sodexem načerpáte HRomadu užitečných informací

Papírové stravenky nebo karta s benefitními poukázkami. Sodexo je pro spoustu lidí synonymem pro stravenky. Dávno tomu tak není. Dnes je tato původem francouzská společnost parťákem každého druhého personalisty. „Nálepku, která se vryla pod kůži téměř celé společnosti, jsme nemohli prostě jen tak přelepit,“ říká Tereza Knířová, Head of Communications společnosti Sodexo Benefity.

4

.

4

.

2022

,

1 minuta čtení

První epizody podcastu Po HRstech vznikaly v Sodexo Benefity už v červnu 2020. Natáčení  v „domácích“ podmínkách provizorního studia společnosti nepřinášelo očekávané výsledky. Zpracování a kvalita zvuku pokulhávala. Na nedostatky upozorňovali nejen posluchači, ale i lidé z interního týmu. „Věděli jsme, že pokud chceme uspět, musíme zapracovat na kvalitě. Proto jsme se spojili s EP. Tomáš s Petrem nám nabídli přesně to, co jsme potřebovali – komplexní řešení na klíč. Od shánění hostů přes střih až po samotné publikování,“ říká Tereza Knířová. „Teď máme špičkovou kvalitu a můžeme se dál rozvíjet. V EP nám dávají zpětnou vazbu, pravidelné konzultace i hlasová školení. My se díky tomu můžeme plně a v klidu věnovat hostům a procesu natáčení.“ 

Moderátorka Zuzana Krajča se spolu s týmem soustředí na svou  práci, my zase děláme na pozadí tu svou. Rozhazujeme sítě, pomáháme se sháněním hostů, čistíme zvukové stopy, stříháme epizody a staráme se, aby byly včas online.

Za nedlouho oslaví podcast Po HRstech druhé narozeniny a my víme, jaký dárek si společně nadělíme. „Chceme samozřejmě udržet kvalitu a dále zvyšovat poslechovost. Ještě pár posluchačů a budeme mít pokořenou vysněnou metu,“ upřesňuje výhled do brzké budoucnosti Petr Schwank, zakladatel EP Events & Production. „Já se zase těším, až ve studiu přivítáme nějaké zahraniční hosty,“ přidává k výčtu Knířová.

Nalaďte si podcast Po HRstech a poslechněte si dřívější rozhovory s Petrem Márou, Radimem Paříkem, Michelle Losekoot a dalšími. Pokud je vám svět HR a osobního rozvoje blízký, zaručujeme, že u podcastu od Sodexo Benefity načerpáte HRomadu užitečných informací.

Doporučené příspěvky