Používáme soubory cookies k pravidelnému zlepšování výkonu a použitelnosti webu. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním všech cookies. Více informací

Udržitelný podcast agentury M-ocean

Eventová agentura M-ocean působí na trhu již od roku 2004. Vyniká svou pečlivostí, kreativitou, zodpovědností a zejména šetrným přístupem k životnímu prostředí, který dává událostem nový rozměr i duši. Je hrdým partnerem podcastu Responsible events, ve kterém Martina Kafková z M-ocean zpovídá hosty, kteří realizují eventy a společně ovlivňují eventové paradigma v Česku.

23

.

3

.

2022

,

1 minuta čtení

Myšlenka vzájemné spolupráce s Events & Production navázala na předchozí zkušenost z natáčení Martiny Kafkové a spolumajitele našeho vydavatelství Petra Schwanka. Martina nám nedávno prozradila, že měla tou dobou na stole dvě nabídky na vydávání podcastů. O tom, že se do toho pustí s námi, podle ní rozhodla rychlost, hladká komunikace i výhodnější nabídka. Díky tomu se teď pravidelně potkáváme v našem studiu a máme tu čest pod naší hlavičkou vydávat podcast i s takovou nevšední tematikou.

Martina se do světa podcastů vrhla, aby šířila osvětu v oblasti eventů, ukázala lidem, že i velké eventy jdou dělat udržitelně a dostala agenturu M-ocean do širšího povědomí. Podařilo se?

Bez pochyby ano. Podcast má silnou základnu posluchačů. Pravidelná publikace podcastů přinesla i něco, co agentura v roli partnera podcastu nečekala. Nové klienty. Ti se začali překvapivě ozývat právě na základě vyposlechnutých rozhovorů Responsible events.

S M-ocean to spolu táhneme už dlouho. Byli jedním z prvních klientů, kteří zavítali do našeho nově rozjetého studia. I když je to prý nepopulární, přiznáváme, že v začátcích jsme narazili na pár drobných zaškobrtnutí, která se nám podařilo bez ztráty kytičky vyřešit. I o tom ta spolupráce je – o komunikaci, vzájemné vstřícnosti a hledání efektivních řešení tam, kde jsou potřeba. Minulost je za námi a my společně s Martinou hledíme do budoucnosti. Je před námi plánovaný air check. Consulting na míru, během kterého rozebereme podcast do posledního šroubku a přijdeme s návrhem, co zlepšit a udělat ještě lépe. 

Cíle do dalších let máme jasné. Neustále pracovat na podcastu, zlepšovat kvalitu a posouvat se. A my u toho budeme M-oceanu v čele s Martinou krýt záda. Těšíme se na skvělé zítřky s udržitelnými eventy i v podcastu Responsible events.

Doporučené příspěvky